Politica confidentialitate




Prezenta Politica de confidentialitate (denumita in continuare "Politica de confidentialitate") descrie practicile companiei UNITED PROPERTIES S.R.L, avand sediul in BUCURESTI, Sector 2, Sos. Pantelimon, Nr. 10-16, Etaj 2, Birou 2, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub nr. J40/14308/2006 avand CUI RO19001368 (denumita in continuare "noastre”, "noi", "nostru", sau "Societatea"), in ceea ce priveste colectarea, utilizarea, stocarea si dezvaluirea datelor cu caracter personal (asa cum sunt definite in continuare), care ne sunt furnizate de catre dumneavoastra si, in general, de catre utilizatorii site-ului www.topanvelope.ro (denumit in continuare "Site"), precum si continutul, produsele si serviciile oferite pe Site (denumite in continuare impreuna cu Site-ul, "Servicii"). Prezenta Politica de confidentialitate constituie o parte integranta a Termenilor si Conditiilor, care sunt incorporate prin referinta. Fiecare termen scris in Politica de confidentialitate cu majuscule, dar care nu este definit aici, are semnificatia termenului respectiv asa cum este definit in Termenii si Conditiile Site-ului.

Ne rezervam dreptul de actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Condifentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici. De fiecare data cand vizitati Site-ul sau ne furnizati informatii, va exprimati acceptul fata de practicile descrise in Politica de Confidentialitate astfel cum a fost aceasta modificata si aplicabila la momentul respectiv.

1. Introducere

Noi respectam si sprijinim dreptul la viata privata si protectia datelor cu caracter personal. Suntem constienti de importanta protejarii informatiilor cu caracter personal si depunem tot efortul pentru ca fiecare utilizator al Site-ului nostru sa navigheze in conditii de siguranta si securitate. Ca urmare a acestui obiectiv, ne-am dezvoltat aceasta politica de confidentialitate pentru a va informa cu privire la practicile noastre in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si dezvaluirea datelor cu caracter personal.

2. Informatii privind colectarea datelor cu caracter personal

Conform Art. 4(1) RGPD, „date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

3. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumeavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.
Pentru scopurile prelucrarii mentionate la punctul 5 de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate in cadrul Site-ului nostru - denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

- Nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar, (denumite în continuare „Date personale”);
- Numarul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plata, detalii tranzactii (denumite în continuare „Date referitoare la comanda”);
- Continutul comentariului transmis si subiectul acestuia, continutul documentelor atasate si transmise catre UNITED PROPERTIES S.R.L. (denumite in continuare „Date de comunicare”);
- Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).

www.topanvelope.ro va colecteaza Datele cu caracter personal in urmatoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (acordate pe site, email, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor.
Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii Site-ului nostru, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.
Pe Site-ul nostru putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de Cookie-uri.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse in Regulamentul General privind Protectia Datelor sau GDPR (Regulamentul (UE) 2016/679) in categorii speciale de date cu caracter personal.

4. Informatii privind datele personale colectate de alte site-uri

Accesand Site-ul nostru, este posibil sa existe link-uri care duc la alte site-uri, operate de catre terte persoane, dat fiind ca in prezent si in viitor, vom avea astfel de colaborari. Atunci cand accesati un astfel de link si veti naviga si/sau veti folosi serviciile unor terte persoane, indiferent daca acestea contin sau nu denumirea noastra, marca comerciala sau orice alt drept de proprietate intelectuala al nostru, sunteti informat ca UNITED PROPERTIES S.R.L. nu controleaza practicile de afaceri ale acestor persoane, si ca prezenta politica de confidentialitate nu se aplica acelor terte parti sau site-urilor detinute de acestea. UNITED PROPERTIES S.R.L. permite acestor companii sa afiseze pe Site anunturi sau / si sa colecteze anumite informatii anonime atunci cand vizitati Site-ul. Companiilor mentionate li se permite sa utilizeze informatii neprivate atunci cand vizitati site-ul sau alte site-uri, cu scopul de a furniza anunturi publicitare pentru produse si servicii de posibil interes pentru dumneavoastra. Aceste companii folosesc in mod obisnuit cookie-uri sau “beacons” pentru colectarea acestor informatii.

5. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucram Datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila.
Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
a) Pentru prestarea serviciilor noastre in beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, dupa caz urmatoarele:

- crearea si administrarea contului in cadrul platformei;
- prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, expedierea si facturarea acestora;
- solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitonate;
- asigurarea seriviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile si serviciile UNITED PROPERTIES S.R.L.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre UNITED PROPERTIES S.R.L. si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.
b) Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Colectam date indirecte statistice referitoare la preferintele si obiceiurile de cumparare:
- Interesul si preferintele legate de produselele prezentate;
- Gradul de utilizare si activitatile dvs. pe platforma magazinului online;
- Informatii despre produsele si serviciile achizitionate.
De asemenea, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
Politica UNITED PROPERTIES S.R.L. este de a colecta si prelucra date personale, pentru a oferi cea mai placuta experienta atunci cand vizitati sau faceti cumparaturi pe Site-ul nostru.
Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

c) Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele si serviciile care va interesaza. In acest sens, va putem trimite e-mailuri cu noutati privind Site-ul si Serviciile noastre, actualizarea si ajustarea continutului Site-ului si ofertele de produse, analiza utilizarii Site-ului, transmiterea de actualizari si informatii in functie de interesele dumneavoastra - cum ar fi bannere si oferte si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe Site. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, prin completarea formularului de consimtamant. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin trimiterea unui email in formularul de contact pe care il gasiti www.topanvelope.ro/contact in care sa mentionati ca doriti sa fiti dezabonat de la newsletter.
d) Pentru apararea intereselor noastre legitime
Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

• Masuri de protectie a Site-ului si a utilizatorilor platformei www.topanvelope.ro fata de atacuri cibernetice:
• Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
• Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre UNITED PROPERTIES S.R.L. este bazata pe principiile de echitabilitate si transparenta fata de persoana vizata, iar datele sunt colectate cu scopuri explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Datele colectate sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.
In general, vi se solicita sa furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil.

6. Durata prelucrarii. Destinatia ulterioara a datelor

In vederea realizarii scopurilor mentionate, UNITED PROPERTIES S.R.L. va prelucra datele personale pe toata perioada de desfasurare a activitatilor, pana in momentul in care utilizatorul va manifesta dreptul de opozitie, dreptul de a cere stergea datelor sau de a restrictiona utilizarea datelor. Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor personale, in scopurile pentru care au fost colectate, pana la momentul exercitarii drepturilor mentionate conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre UNITED PROPERTIES S.R.L. pe durata nedeterminata sau vor fi distruse, luand in considerare urmatoarele criterii:
• scopul (scopurile) si utilizarea informatiilor dvs. atat in prezent, cat si in viitor (spre exemplu, daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau sa va contactam in viitor);
• daca avem o obligatie legala de a continua prelucrarea informatiilor dvs. (cum ar fi orice obligatii de pastrare a inregistrarilor impuse de legea sau reglementarile relevante);
• daca avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informatiilor (cum ar fi consimtamantul dvs.);
• cat de valoroase sunt informatiile dvs. (atat acum cat si in viitor);
• orice practici industriale convenite privind durata de pastrare a informatiilor;
• nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor;
• cat de greu este sa ne asiguram ca informatiile pot fi actuale si exacte;
• orice circumstante inconjuratoare relevante (cum ar fi natura si statutul relatiei noastre cu dvs.).

7. Transmiterea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Nu vindem datele dumneavoastra personale catre terte parti si nu am autorizat nicio terta parte sa le utilizeze. Cu toate acestea, in cadrul activitatilor noastre de afaceri, este posibil sa divulgam unele dintre datele dvs. cu caracter personal catre partenerii nostri de afaceri si terte persoane care actioneaza in numele nostru, sau, in cazurile premise sau impuse de Legea aplicabila protectiei datelor cu caracter personal. Temeiurile juridice ale acestor dezvaluiri sunt fie interesul legitim, fie obligatia legala a Societatii noastre.
Este posibil sa utilizam furnizori de servicii terte parti (ca de exemplu, furnizorii de servicii de gazduire a site-ului; furnizori de servicii de gestionare a datelor etc.) pentru a administra una sau mai multe aspecte ale activitatilor noastre de afaceri, inclusiv prelucrarea si furnizarea de informatii cu caracter personal. Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt utilizate de o alta companie sau un afiliat, ne asiguram ca datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in conformitate cu prezenta Politica de confidentialitate prin angajamente contractuale sau alte mijloace adecvate. Informatiile dvs. vor fi partajate cu acești furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ati solicitat, indiferent daca aceasta solicitare este de accesare a Site-ului nostru sau comandare bunuri si servicii de la noi.
In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terti persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitate, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

8. In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Datele cu caracter personal furnizate catre UNITED PROPERTIES S.R.L. pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Spatiul Economic European. In afara de respectarea oricaror obligatii legale fata de care suntem supusi (de exemplu, conformarea cu o hotarare judecatoreasca), nu intentionam sa va transferam informatiile in afara Spatiului Economic European sau unei organizatii internationale. In cazul putin probabil in care suntem obligati sa va transferam informatiile in afara SEE (sau unei organizatii internationale) pentru un astfel de scop, vom asigura garantii si protectii adecvate.
Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

9. Securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja si securiza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictionari tehnice si fizice ale accesarii si folosirii datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.
Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati https://www.euplatesc.ro/. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnici de criptare avansate si sisteme antifraudă de ultimă generaţie furnizate de Visa şi MasterCard. Suplimentar, am dezvoltat un sistem personal de protecţie antifraudă care furnizează clienţilor noştri metode de detectare avansată a potenţialelor tranzacţii frauduloase.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

10. Drepturile dvs. in calitate de persoana vizata

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.
In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:
Dreptul de acces Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. Informatiile includ, printre altele, scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal.
Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
Dreptul la rectificare In cazul in care datele cu caracter personal sunt inexacte, aveti dreptul sa solicitati corectarea si completarea datelor personale incomplete pe baza informatiilor pe care le furnizati.
Aveti dreptul de a obtine de la UNITED PROPERTIES S.R.L. fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”) Ne puteti cere sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. In cazul in care informatiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale a UNITED PROPERTIES S.R.L. fata de dvs., UNITED PROPERTIES S.R.L. ar putea fi incapabila sa indeplineasca aceasta obligatie contractuala. De asemenea, daca informatiile dvs. cu caracter personal sunt necesare pentru ca UNITED PROPERTIES S.R.L. sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dvs. nu poate fi gestionata.
Dreptul la restrictionare Aveti dreptul sa ne solicitati sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
- acuratetea lor este contestata;
- prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
- acestea numai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate, dar dvs. aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;
- v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare. Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: - avem consimtamantul dvs.;
- pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
- pentru a proteja drepturile noastre sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Dreptul la portabilitatea datelor In cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau este realizat prin mijloace automate, aveti dreptul de a solicita UNITED PROPERTIES S.R.L. sa va transmitem datele unui alt operator.
Dreptul la opozitie respectiv sa depuneti o obiectie impotriva modului in care gestionam datele dvs cu caracter personal Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.
Luarea de decizii automate Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

- produce efecte juridice asupra dvs;
- va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
Exceptii de la acest drept, care sunt in cazul in care decizia:
- este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre UNITED PROPERTIES S.R.L. si dvs;
- este autorizata de legea nationala sau europeana; sau
- se bazeaza pe consimtamantul dvs.

11. Cum va puteti exercita drepturile

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile dvs. mentionate mai sus.
Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre UNITED PROPERTIES S.R.L. la adresa postala BUCURESTI, Sector 2, Sos. Pantelimon, Nr. 10-16, Etaj 2, Birou 2 – in atentia departamentului Relatii cu Clientii – sau la adresa de e-mail contact@unitedproperties.ro, in cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.
UNITED PROPERTIES S.R.L. va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.
Va informam ca aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea de Supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. Va rugam sa adresati orice intrebari catre UNITED PROPERTIES S.R.L. la adresa de email contact@unitedproperties.ro sau la adresa postala BUCURESTI, Sector 2, Sos. Pantelimon, Nr. 10-16, Etaj 2, Birou 2.
Serviciile oferite de Site-ul www.topanvelope.ro nu sunt destinate minorilor.
Daca nu este altfel reglementat, utilizarea tuturor informatiilor pe care le avem despre dvs. este guvernata de aceasta Politica de confidentialitate.





LIVRARI Livrare sigură și rapidă.
RETUR SIMPLU SI RAPID Puteți să returnați comanda în termen de 14 zile lucrătoare de la livrare.
PLATA Este posibil să plătiți cu carte de credit și paypal sau prin curier
Suna acum!